تاریخ : دوشنبه 15 دي 1399     |     کد : 655

«تکمیل ظرفیت» در دوره‌های کاردانی و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) مهرماه سال ۱۳۹۹ دانشگاه جامع علمی کاربردی در بهمن ماه اعلام شد

«تکمیل ظرفیت» در دوره‌های کاردانی و کارشناسی حرفه‌ای

قابل توجه متقاضیان تحصیل در مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش ، دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از اعلام پذیرش مرحله «تکمیل ظرفیت» در دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی مهرماه سال 1399 در بهمن‌ماه این دانشگاه خبر داد.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن اعلام این خبر افزود: بدین ‌وسیله به اطلاع داوطلبان علاقمند به تحصیل در رشته‌های تحصیلی مراکز آموزشی این دانشگاه (اعم از داوطلبانی که در پذیرش مهرماه ثبت‌نام کردند و یا نکردند) می‌رساند، براساس مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو وزارت متبوع مقرر شد با توجه به عدم تکمیل ظرفیت پذیرش برخی از رشته‌های تحصیلی در پذیرش دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی مهرماه سال 1399، «تکمیل ظرفیت» پذیرش دوره‌های مذکور در بهمن‌ماه صورت پذیرد.
متقاضیان می‌توانند در مقطع کاردانی از روز سه‌شنبه مورخ 16 دی‌ماه لغایت دوشنبه مورخ 22 دی‌ماه و در مقطع کارشناسی از روز چهارشنبه مورخ 17 دی‌ماه لغایت سه‌شنبه مورخ 23 دی‌ماه سالجاری با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org از رشته‌محل‌های پذیرنده دانشجو در این مرحله اطلاع حاصل کرده و برای ثبت‌نام به مرکز آموزشی محل پذیرش رشته مورد تقاضا مراجعه کنند.

PDF چاپ چاپ