تاریخ : پنجشنبه 16 مرداد 1399     |     کد : 631

انتصاب مسئول بسیج اساتید

مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز

مراسم معارفه  مسئول بسیج اساتید مرکز آموزش  علمی کاربردی  شهرداری تبریز  با حضور  مسئولان  واحد استانی  دانشگاه جامع  در دفتر  ریاست مرکز آموزش  برگزار  گردید.
 در این  جلسه دکتر علی اکبر نونهال  به عنوان  مسئول  بسیج  اساتید  مرکزآموزش علمی کاربردی  شهرداری  تبریز  معرفی شد.
مهندس نبوی  مسئول  بسیج  اساتید دانشگاه  جامع علمی کاربردی  استان،  تقویت  پایه های فرهنگی  را برای  مقابله  با اهداف بیگانگان  امری  ضروری  قلمداد و برای  بالا بردن  کمیت و کیفیت  فعالیت ها   با اهمیت  عنوان  کرد.
همچنین  مهندس قلیزاده  مسئول امور فرهنگی  دانشگاه جامع علمی کاربردی  استان  ضمن تشکر  از ریاست  و همکاران مرکز آموزش به خاطر کسب  جایگاه برتر  در بین  مراکز علمی کاربردی کشور،  فعالیت  در حوزه  های فرهنگی  و دانشجویی  را با توجه  به شرایط  به وجود آمده  از شیوع  ویروس کرونا  در فضای مجازی  موثر تر  عنوان کرد  و جذب  مخاطب  و محتوا  سازی را  از ارکان اصلی  فضای مجازی  دانست.
 در ادامه  دکتر سلطانی  رئیس  مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز  از آمادگی  این مرکز برای میزبانی  از فعالیت  های فرهنگی  و قرآنی  خبر داد  و از توانایی  این مرکز  در برگزاری  جشنواره  ها و المپیاد  های دانشجویی سخن گفت.
 وی ضمن تشکر  از آقای  پناهی  به عنوان  مسئول  سابق  بسیج  اساتید  برای آقای  دکتر نونهال  با توجه  به سوابق  ایشان  آرزوی  موفقیت  کردند و خواستار  تشکیل  تیم علمی  و جهادی  برای  اعضا  بسیج  اساتید  به منظور  بهر ه مندی  از نقطه  نظرات  و تفکرات  آنها  شدند.

PDF چاپ چاپ