تاریخ : شنبه 11 مرداد 1399     |     کد : 629

امضای تفاهم نامه همکاری

با شرکت بنیاد بتن

به گزارش  روابط عمومی  مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز  تفاهم نامه  همکاری  ما بین مرکز آموزش علمی کاربردی  شهرداری تبریز  با شرکت  بنیاد  بتن  با حضور  جمعی  از اساتید  رشته عمران ، معماری  و شهرسازی انعقاد گردید.
دکتر  فولادی  مدیر عامل شرکت  بنیاد بتن  به همراه  مهندس  هاشمی  مدیر مرکز کارآفرینی  و  نو آوری  بنیاد بتن  با حضور   در مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز، تفاهم نامه  همکاری  امضاء کردند
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی  شهرداری تبریز  ضمن تشکر  از مجموعه شرکت بنیاد بتن  لزوم  همکاری  در زمینه  های  علمی و پژوهشی  را برای  هر دو  مجموعه  با اهمیت  عنوان کرده و برای اساتید  و دانشجویان  مرکز آموزش  فرصتی  برای مهارت  اندوزی، کارآموزی  و حتی  اشتغال  قلمداد نمود.
دکتر  سلطانی  از استقبال  و سیاست  دانشگاه جامع  علمی کاربردی  کشور  از همکاری  مراکز  با کارخانجات  و فضاهای اجرایی سخن گفت  و ادامه  مسیر  پیشرفت  وشکوفایی  کشور  را  در گرو  علم  اندوزی  در کنار  توجه  به مباحث  مهارتی  دانست.
در ادامه  دکتر فولادی مدیر عامل شرکت بنیاد بتن  ضمن تبریک کسب  رتبه  نخست کشوری مرکز آموزش علمی کاربردی  شهرداری تبریز، از فعالیت  ها  و رسالت  آن مجموعه  در تامین  مصالح  راه  و ساختمانی توضیحاتی  را ارائه  کردند
وی  با اشاره به اخذ  مجوز  مرکز نوآوری  شرکت بنیاد بتن  که برای  اولین  بار  در کشور  تاسیس  شده است  هدف  مجموعه  را نزدیک  کردن بدنه علمی کشور به مهارت  و صنعت  و در ادامه  تربیت  افراد  متخصص عنوان کرد .
ایشان  همچنین  از حمایت  مادی و معنوی  بنیاد بتن  از طرح  ها  و اختراعات  دانشجویی  خبر  داد
 در پایان  اساتید  حاضر  نقطه  نظرات  خود  را در همین  ارتباط  مطرح  و مورد  بحث  قرار گرفت.

PDF چاپ چاپ