تاریخ : يکشنبه 15 تير 1399     |     کد : 623

کسب مقام سوم هفتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه  جامع علمی کاربردی

توسط دانشجویان انجمن علمی معماری و شهرسازی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش ،هفتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت ز که به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس که با حضور دکتر محمد حسین امید ، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به کار خود پایان داد برگزار شده بود.
لازم به ذکر است،بیش از 850 طرح از کل کشور برای رقابت در این جشنواره دریافت شده بود، که در پایان در گروه های 11 گانه سه نفر برگزیده شدند.
در این جشنواره انجمن‌های علمی دانشجویی مناطق ۹ گانه دانشگاه جامع علمی کاربردی دستاوردها و آثار خود را با موضوعات اختراع، کتاب، نشریه، محتوای دیجیتالی، پژوهش، فعالیت خلاقانه و کار آفرینی به نمایش گذاشتند، گفت: این جشنواره  با هدف شناساندن پتانسیل علمی دانشگاه و با محورهای انجمن‌های علمی برگزیده، رویداد علمی، بخش ویژه، کار آفرینی، پژوهش، کتاب، اختراع، نشریات علمی، مسابقات علمی، فضای مجازی و فعالیت علمی خلاقانه برگزار شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس خاطرنشان کرد: تلاش شد فرآیند داوری به بهترین شکل ممکن برگزار شود و نتایج نیز بدون هیچ دیدگاه خاص داوری و مورد ارزیابی نهایی قرار گرفته و مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز موفق به کسب مقام سوم در بخش فعالیت علمی خلاقانه گردید.
دکتر سلطانی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی ضمن تبریک به تمامی دانشجویان و اساتید مرکز آموزش به خاطر کسب مقام سوم هفتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت، خاطر نشان کرد ،جشنواره هایی همچون حرکت و رویش، سکویی برای پیشرفت دانشجویان است تا پس از فارغ التحصیلی،ضمن راه اندازی کسب و کار مناسب، کارفرمای مجربی باشند.
دکتر سلطانی با اهدای لوح فرستاده شده از دبیرخانه هفتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت از آقای رحیم حسین پور بعنوان دبیر انجمن علمی معماری و شهرسازی مرکز آموزش تجلیل نموده و خواستار همکاری بیشتر دانشجویان با مرکز نوآوری و کارآفرینی شدند تا بدین طریق از فرصت ها و ظرفیت ها استفاده کرده و ایده های خود را تجاری کنند.

PDF چاپ چاپ