تاریخ : چهارشنبه 13 آذر 1398     |     کد : 582

در نشست هم اندیشی شهردار کلانشهر تبریز با اساتید مرکز آموزش

تشکیل اتاق فکر اساتید دانشگاه و دبیرخانه شهرداری های استان در مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز،نشست صمیمانه دکتر شهین باهر با اساتید مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز روز سه شنبه 12 آذر در سالن کنفرانس این مرکز برگزار گردید.
در این نشست دکتر علیرضا سلطانی رئیس مرکر آموزش علمی کاربردی با اشاره به اقدامات انجام شده شهرداری تبریز در حوزه های مختلف از تلاشهای شهردار تبریز تقدیر نمودند و تشریح برخی از اقدامات صورت گرفته در مرکز بخش دیگری از صحبت های رئیس مرکز آموزش بود.
در ادامه دکتر شهین باهر با اشاره به پتانسیل های مرکز آموزش و  ضرورت بهره‌گیری از نظریات صاحب‌نظران، متخصصان و اساتید دانشگاه‌ برای توسعه شهری، از تشکیل  اتاق فکر اساتید دانشگاه برای مسائل شهری با محوریت مرکز علمی و کاربردی شهرداری تبریز در این کلانشهر خبر داد.
وی با تاکید بر لزوم کسب اعتماد شهروندان شفاف سازی اقدامات شهرداری ، انجام اقدامات زیرساختی و پرهیز از پروژه های ویترینی را از اهم اولویت های شهرداری برشمردند.
دکتر شهین باهر افزود: تمام قراردادهای شهرداری های تبریز با مناقصه عمومی پیش می رود و تاکنون در این موضوع نارضایتی وجود نداشته و این اقدام یکی از عملکردهایی است که در راستای افزایش باورپذیری و افزایش اعتماد مردم به شهرداری انجام می شود
شهردار تبریز ادامه داد: افزایش خدمات محله ای از اولویت های کاری شهرداری تبریز است که با جدیت انجام می شود که می توان به آسفالت ریزی روزانه ۱۲۰۰ تن توسط سازمان عمران شهرداری در سطح خیابان های شهر تبریز اشاره کرد، البته این اقدام به علت سرد شدن هوا اکنون در طول روز صورت گرفته بر این اساس بیشتر دیده شده و مورد توجه شهروندان قرار می گیرد

وی همچنین با اشاره به اقدامات پیشگیرانه شهرداری تبریز در خصوص سیل و آب گرفتگی معابر افزود: شش تا هفت کانال اصلی برای جلوگیری از سیلاب، سیل و آب گرفتگی سامان دهی و آماده سازی شده به همین خاطر در یکسال گذشته مشکل خاصی در این خصوص نداشتیم

دکتر شهین باهر همچنین تاکید کرد: سلامتی شهروندان مهمترین چیزی است که امروز باید به آن توجه کرد و متاسفانه در گذشته چندان به این موضوع پرداخت نشده است.

وی افزود: تبریز کمبود فضای سبز دارد بر این اساس ایجاد پارک محله ای مورد توجه بوده و امسال بیش از 23 پارک محله ای در تبریز آماده شده و کاربری های مختلفی به کاربری فضای سبز تغییر کرده است

شهردار کلانشهر تبریز ادامه داد: ۳۵۰ هکتار تغییر فضای کاربری مختلف به فضای سبز اتفاق افتاده و در ۲ سال گذشته تمام کاربری های فضای سبز هم حفظ شده است

دکتر شهین‌باهر با اشاره به لزوم مقابله با آلودگی هوا و استفاده از حمل و نقل عمومی و پاک، اظهار کرد: آلودگی هوا یکی از مهم ترین معضلاتی است که باید بیش از پیش به فکر مقابله با آن بود و استفاده از وسایط نقلیه عمومی یکی از راهکارهایی است که می تواند به کاهش میزان آلودگی هوا کمک کند.

وی ادامه داد: آلودگی های اخیر هوا، نگرانی در مورد آینده را بیشتر کرده است چرا که تاثیر مخرب آلودگی هوا در آینده خودنمایی می کند.

شهردار تبریز گفت: ایجاد شبکه فاضلاب شهری با حمایت شهرداری تبریز و صدور مجوز حفاری بدون اخذ هزینه انجام شده است تا سلامت شهروندان که در راس امور است به خوبی تامین شود

دکتر شهین باهر یادآور شد: بزرگترین اقدامی که طی ۲ سال گذشته در شهر انجام شده، موضوع تسریع در اجرای عملیات مترو بوده است که با همکاری و همراهی شهرداران مناطق و مدیران سازمان ها و شرکت های تابعه شهرداری تبریز هزار میلیارد تومان هزینه شده است.

وی با اعلام حمایت جدی خود از طرح مترو تبریز، اظهار کرد: حمایت از این طرح در سال ۹۹ نیز ادامه می یابد و اگر بتوانیم خط یک را به ایستگاه لاله و فاز یک خط ۲ را از قراملک به بازار برسانیم، دسترسی بسیار خوبی ایجاد می کنیم و در موضوع ترافیک نیز شرایط در این مسیرها بسیار بهتر می شود.

شهردار تبریز با بیان اینکه راه اندازی مترو در مسیر بازار به لاله و بازار به ائل گلی و بالعکس کمک زیادی به ترافیک می کند، گفت: با حمایت های جدی که از این طرح می شود، مترو قطعا تا پایان سال به ایستگاه لاله می رسد و فاز یک خط ۲ را نیز تا پایان شورای پنجم تمام می کنیم.

دکتر شهین باهر همچنین با بیان اینکه هزینه های شهرداری تبریز به رغم افزایش قیمت ها  ۱۷ تا ۱۸ درصد  کاهش یافته است، افزود: درآمد شهرداری ۳۰ درصد افزایش دارد و ۱۴۰۰ میلیارد تومان زمین و املاک شهرداری تبریز احصا و به این مجموعه برگردانده شده است

شهردار تبریز ادامه داد: سال ۹۹ تعداد طرح های عمرانی شهرداری افزایش قابل توجه دارد اما به علت اهمیت سلامت شهروندان سال آینده سال توسعه فضای سبز است..
ایشان با بیان اینکه فرهنگ سازی راه حل بسیاری از مسائل شهری می باشد افزود شهرداری تبریز برای اولین بار در کشور کتابهای آموزش شهروندی را در این راستا منتشر نموده است.
در این جلسه اساتید مرکز آموزش با اعلام آمادگی برای همکاری در زمینه های مسائل شهری از قبیل : احداث سازه های عمرانی ، سازه های تغییر پذیر ، مراکز اسکان موقت ، مقاوم سازی لرزه ای و ... ، دیدگاه های خود را در زمینه مسائل کلان شهری ، فضای سبز ، بازیابی جایگاه تاریخی شهر تبریز و هوشمندسازی شهرداری بیان نمودند.
در حاشیه این نشست دکتر شهین باهر از دوره های ضمن خدمت شهرداران شهرداری های استان که توسط این مرکز برگزار می گردد بازدید نمود و در تبادل نظر با شهرداران تشکیل دبیر خانه شهرداری های استان بعد از اخذ نظر موافق استاندار در مرکز آموزش علمی کاربردی را پیشنهاد نمودند.