تاریخ : پنجشنبه 2 آبان 1398     |     کد : 572

معارفه مسئول بسیج دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز

مسئول بسیج دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز: طی جلسه ای با حضور آقای دکتر سلطانی ریاست مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز و مسئول بسیج دانشگاه  جامع علمی کاربردی واحد استانی ، مراسم معارفه مسئول بسیج دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز آقای محمدی برگزار شد.
دکتر سلطانی با بیان اینکه برنامه ریزی و مشارکت موثر در توسعه برنامه های فرهنگی، برگزاری مسابقات عکاسی و تصویرسازی در مناسبت های مختلف به خصوص در هفته دفاع مقدس،حضور موثر و برنامه ریزی شده در مناسبات ملی و مذهبی و هم چنین ترویج اندیشه های حضرت امام(ره) و ولایت پذیری را از مهمترین اولویت ها و اقدامات بسیج عنوان کردند.
در این جلسه آقای فوری مسئول بسیج دانشجویی نیز در ارتباط با فعالیت های بسیج دانشجویی توضیحاتی ارائه دادند.