تاریخ : چهارشنبه 24 مهر 1398     |     کد : 567

فراخوان نخستین مسابقه ملی طرح کسب و کار

نخستین مسابقه ملی طرح کسب و کار در استان قم برگزار خواهد شد .

معرفی برگزیدگان به مراکز رشد و نوآوری ...

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش ، نخستین مسابقه ملی طرح کسب و کار در محورهای مختلف در استان قم برگزار خواهد شد ، لذا تمامی دانشجویان و دانش آموختگان مراکز آموزش علمی کاربردی میتوانند با ارائه طرح های ارزنده خود در این رویداد بزرگ علمی شرکت نمایند .
از طرح های پذیرفته شده در هر محور ، تقدیر و جوایز نفیسی اعطا خواهد شد و برگزیدگان (صاحبان طرح ) علاوه بر دریافت جوایز به مراکز رشد و نوآوری ، صندوق های سرمایه گذاری و صنایع متقاضی جهت پیاده سازی طرح خود معرفی می شوند .

برنامه زمانبندی نخستین مسابقه ملی طرح کسب و کار به شرح زیر می باشد :

ثبت نام و ارسال طرح های کسب و کار                           18 مهرماه تا 26 آبان ماه 1398
اعلام نتایج داوری مرحله اول                                          هفته دوم آذرماه 1398
اعلام نتایج داوری مرحله دوم                                         هفته اول بهمن ماه 1398
اعلام نتایج داوری مرحله سوم و ارائه حضوری طرح ها      5 اسفند ماه 1398