تاریخ : سه شنبه 23 مهر 1398     |     کد : 566

به مناسبت فرارسیدن 18 مهر ماه

دیدار روسای مراکز علمی کاربردی با نماینده ولی فقیه در استان

27 اُمین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش ،به مناسبت فرارسیدن 18 مهر ماه، 27 امین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی به همراه روسای مراکز آموزشی و کارکنان واحد استانی با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا آل هاشم، نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریزدیدار کردند
دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، در ابتدای جلسه ضمن تبریک سالروز تاسیس دانشگاه، به معرفی اجمالی دانشگاه جامع پرداخته و گفت: هدف این دانشگاه تربیت نیروهای متخصص، کارآفرین و مهارتی می باشد.
وی بیان کرد: در طول 27 سال عمر این دانشگاه و سکانداری افراد مختلف، گاهی این مجموعه را از اهداف عالی خود دور کرده است ولی بحمدالله از  سال گذشته، نظارت مستمر کیفی و کمی مراکز آموزشی، سرلوحه اقدامات دانشگاه بوده و به طوری که بیشتر اقدامات انجام شده واحد استانی در این مقوله ، کیفی گرایی و برگزاری مهارتی دوره ها از اولویت های اساسی این دانشگاه در حال حاضر می باشد.
قالیچی در ادامه به برخی از فعالیتهای انجام شده در واحد استانی پرداخته و افزود: فعالیتهای چشمگیری در حوزه های فرهنگی، پژوهشی، ورزشی، در طول سال گذشته انجام شده که از آن جمله می توان به موفقیت های کسب شده در سطح استانی و کشوری اشاره کرد.
رئیس دانشگاه جامع ضمن اشاره به اهمیت ارتباط صنعت با دانشگاه پرداخته و گفت: این مجموعه یکی از دانشگاه هایی است که در بطن صنعت و همجوار کارخانجات می باشد و حتی در رشته های مدیریت و خدمات اجتماعی تنها دانشگاهی است که علم و عمل کنار هم می باشد.
وی هم چنین با بیان فرمایشات و جملاتی از مقام معظم رهبری به موضوع پیاده روی اربعین اشاره کرده و افزود: این پیاده روی موجب نشان دادن مجد و عظمت اسلام در کل دنیا شده و ابهت و عظمت این پیاده روی مشت محکمی بر یاوه گویی های دشمنان اسلام شده است.
او هم چنین اشاره ای به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی کرده و به فعالیت هایی که توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در این زمینه انجام شده پرداخت و گفت: در راستای تبیین بیانیه گام دوم انقلاب کارگاه ها و جلسات تخصصی برای مدرسان، دانشجویان و روسای مراکز آموزشی برگزار شده است.
قالیچی گفت: امید دهی یکی از اصلی ترین موارد بیانیه گام دوم انقلاب می باشد که در این راستا این دانشگاه تمامی تلاش خود را جهت تحقق شعار سال و هم چنین اشتغال و کارآفرینی جوانان به کار گرفته است. هم چنین این دانشگاه آمادگی خود را جهت تاسیس و راه اندازی دفتر ارتباط امام جمعه با دانشگاهیان اعلام می دارد.
در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا آل هاشم،  نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه محبوب تبریز، ضمن تبریک سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: اینجانب از آنجایی که در دوره مسئولیت خودم در ارتش، مرکز آموزش علمی کاربردی داشتیم با این دانشگاه آشنایی داشته و از نزدیک با این مجموعه همکاری داشتم.
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا آل هاشم افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی خدمات بسیار ارزشمندی در تربیت نیروهای متخصص انجام داده است و این دانشگاه با استفاده از پتانسیل های خود می تواند در تحقق شعار سال و اشتغال و کارآفرینی جوانان گام های بسیاری بردارد.
امام جمعه تبریز هم چنین به انتخابات پیش رو اشاره کرده و بیان کرد: وظیفه دانشگاه ها این است که در امر بصیرت افزایی دانشجویان اقدامات موثری انجام دهند و دانشگاه باید در آگاهی بخشی به امور سیاسی در صدر باشد ولی سیاسی بازی نکند بلکه به اصل انتخابات بپردازد ولی به موضوع مصادیق و جریان ها نپردازد.
ایشان فرمودند: محیط دانشگاه ها باید سیاسی باشد ولی دانشگاه جای سیاسی کاری نیست؛ چرا که دانشجو باید آگاه به مسایل روز سیاسی باشد ولی نباید بخاطر سیاسی کاری از تحصیل علم و دانش عقب بیافتد. وی تاکید کرد که دانشگاه ها باید به مسایل فرهنگی بیش از پیش توجه کند و در انتقال مفاهیم و ارزش های انقلابی به جوانان و نوجوانان لحظه ای درنگ نکند.
حاج آقا آل هاشم در ادامه صحبت های خود به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرده و گفت: دغدغه اصلی ایشان  از چندین سال قبل ، مساله فرهنگی و توجه به ناهنجاری های فرهنگی بوده ، که این دغدغه هر بار با یک عنوانی از سوی رهبر معظم انقلاب ذکر شده و به کرات به مساله فرهنگی و ول انگاری آن در جامعه اشاره نموده و گاهی با عنوان تهاجم فرهنگی، یکبار با عنوان شبیخون فرهنگی، در جایی با عنوان جنگ نرم، ناتوی فرهنگی نفوذ و ...  که این امر نشان از حساسیت موضوع فرهنگ در جامعه می باشد که بر دانشگاهیان وظیفه است در کارهای خود این امر را جدی بگیرند.
حاج آقاآل هاشم هم چنین به اهمیت ارتباط دانشگاه با صنعت و اقتصاد اشاره کرده و فرمودند: رمز پیروزی و خودکفایی در این است که دانشگاه با اقتصاد و صنعت رابطه تنگاتنگ داشته باشند و در راستای حل مشکلات آن ها گام های اساسی بردارند.