تاریخ : دوشنبه 13 خرداد 1398     |     کد : 541

در مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز

مراسم اختتامیه طرح قرآنی مهتدون به مناسبت گرامیداشت سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی با محوریت قرآن در سیره امام خمینی (ره) روز یکشنبه مورخ ۱۲ خرداد ۹۸ برگزار گردید.
این مراسم به همت واحد استانی آذربایجان شرقی با حضور روسای مراکز آموزشی، فعالان قرآنی مراکز آموزشی استان در مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز برگزار گردید.
از برنامه های این مراسم می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
خیر مقدم گویی دکتر قالیچی، ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و سخنرانی وی در خصوص اندیشه های امام خمینی؛ اجرای تواشیح توسط گروه رضوان؛ سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیزاده، رئیس دانشکده معارف دانشگاه تبریز، در خصوص قرآن در سیره امام؛ جز خوانی قرآن توسط قاریان برتر استانی آقایان کرامت و حسن زاده؛ شعر خوانی در وصف امام خمینی توسط آقای رستم زاده، اجرای زنده اذان توسط موذن برتر استانی، آقای تعاونی و کلیپ هایی با موضوعات رحلت امام و اجرای طرح مهتدون در مراکز آموزشی .
هم چنین در این مراسم آقای فوری به عنوان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی معرفی شد.
در پایان مراسم از روسای مراکز علمی کاربردی تجلیل شد.