تاریخ : يکشنبه 15 ارديبهشت 1398     |     کد : 534

بازدید معاون وزیر کشور و رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی مدیریت شهری و روستایی

از مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز،معاون وزیر کشور و رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی مدیریت شهری و روستایی به مناسبت گرامیداشت روز معلم از مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز بازدید و طی نشستی در سالن کنفرانس مرکز آموزش، با اساتید مرکز در خصوص اهداف و نیازهای مراکز علمی کاربردی،تبادل نظر شد.
در ابتدای جلسه آقای دکتر سلطانی ضمن خوش آمدگویی و خیرمقدم ،توضیحاتی از عملکرد و اقدامات انجام شده مرکز آموزش طی ماه های اخیر، در حوزه های علمی ،پژوهشی و فرهنگی ارائه کردند.
رئیس مرکز آموزش با بیان اینکه مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز در سه سال اخیر برای 1900 نفر از دهیاران و بخشداران استان دوره های آموزشی کوتاه مدت متعددی را برگزار نموده است اشاره کرده و برگزاری کنفرانس ملی عمران ،معماری و شهرسازی در کشورهای جهان اسلام را در سال 97 ، یکی از اقدامات مهم  مرکز آموزش عنوان نمود..
در ادامه نشست،خانم دکتر سجادی عنوان نمودند علمی کاربردی ها در حل مسائل نقش پر رنگی داشته و در مسائل مدیریت شهری و روستایی می توانند نقش ارزنده ای داشته باشند.
وی افزود دانشگاههای کشور به علت پرداخت محض به تئوری از حل واقعیت های کشور دور هستند و الگو برداری از کشور های دیگر مشکل ما را حل نمی کند.
خانم دکتر سجادی بزرگترین مشکل دانشگاه ها را در عدم مهارت آموزی دانشجویان عنوان نمود که از نظر ایشان عدم هم خوانی تئوری با واقعیت های اجرا ، مشکلات را بیشتر می کند.
از نظر ایشان در کشور های توسعه یافته، علمی کاربردی هاو موسساتی از این قبیل ناجی این کشورها بوده اند
ایشان افزود مراکز علمی کاربردی ها انعطاف پذیر هستند و بسته به نیازهای سازمانی و درخواست شهروندان همه ساله می توانند در رشته های تخصصی خود تجدید نظر کنند.
در پایان این نشست  از اساتید مرکز آموزش به مناسبت گرامیداشت روز معلم تجلیل و از زحمات آنان در امر آموزش و پژوهش قدردانی شد.