تاریخ : سه شنبه 10 ارديبهشت 1398     |     کد : 533

بازدید مدیر کل محترم حراست شهرداری تبریز

از مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش ،مدیر کل محترم حراست شهرداری تبریز از مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز بازدید نمودند.
در ابتدای این بازدید دکتر سلطانی ضمن خوش آمدگویی،گزارشی از عملکرد و امورات مرکز آموزش از جمله نحوۀ پذیرش و ثبت نام دانشجویان،دستاوردهای دانشجویی و اساتید از جمله ساخت ماکت ترمینال،برگزاری کنفرانس ملی عمران،معماری و شهرسازی جهان اسلام ، اجرای دوره های آموزشی ضمن خدمت و کوتاه مدت اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی برای دهیاری ها، شوراها و بخشداران استان و برگزاری کلاسهای آموزش زبان انگلیسی برای اصناف ، رانندگان تاکسی  و شرکت اتوبوسرانی تبریز ، انعقاد تفاهم نامه همکاری با چند سازمان و شرکت در جهت تامین درآمد های پایدار و... مطرح نمودند.
 در این بازدید مهندس فتحیان از واحدهای مختلف آموزشی و فرهنگی بازدید و در جریان امورات ،فعالیتها و نیازهای  آموزشی و فرهنگی مرکز قرار گرفتند.