تاریخ : سه شنبه 28 اسفند 1397     |     کد : 527

اتمام طراحی و ساخت ماکت پایانه های مسافربری شهرداری تبریز

توسط مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز

ماکت  های معماری مدل های فیزیکی از پروژه های  مختلف  بوده که  به منظور  ارائه مفاهیم  پروژه به متخصصین  و  یا ارائه  آن  به کارفرما و عموم  به  روشی ساده  و قابل  فهم  ساخته  می شوند . در این ماکت ها  اهدافی  مثل  گستردگی  و عظمت  کار،  حجم  سرمایه  گذاری ، میزان چگونگی خدمات  و  انتقال عملکرد های  فضایی  نمایش  داده می شود.
دکترعلیرضا سلطانی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز  در تشریح ساخت ماکت  ترمینال  تبریز  توسط  آن مرکز  گفت: ساخت ماکت  های پرزانته پر جزئیات  کاری  بسیار سخت و پیچیده  است و معمولا  توسط  ماکت ساز های حرفه ای  و شرکت  های ماکت سازی  که به صورت  تخصصی  در این حیطه  فعالیت  می نمایند انجام می پذیرد، اخیراً سازمان پایانه های مسافر بری تبریز با عقد قراردادی با مرکز آموزش  علمی کاربردی شهرداری تبریز  از طریق  مجموعه  اساتید گروه معماری و شهرسازی  و دانشجویان  این مرکز  نسبت به  ساخت ماکت ترمینال تبریز اقدام  نموده  که  این ماکت  در ابعاد 3×3 بوده  و یکی  از بزرگترین  ماکت  های  ساخته  شده  می باشد.
این ماکت که بعد از 6 ماه کارگروهی  و  در آستانه  سال نو، تحویل  سازمان پایانه ها گردید، بدون تردید  توجه مسافران  بسیار زیادی که به شهر تبریز  سفر خواهند کرد  را جلب  نموده  و می تواند  به عنوان  راهنما  نیز نقش  داشته باشد، فارغ از طراحی  کلیه فضا ها  و  ساختمان ها ( ساختمان اصلی  سازمان پایانه ها، غرفه های تجاری،  شرکت های  حمل و نقل  برون شهری ،  مجتمع  رفاهی  و خدماتی، توقفگاه ها،  واحد های  اداری  سازمان،  انتظامات ،  سرویس بهداشتی و....) ساختمان های پیرامون ،  راههای منتهی  به ترمینال  و کاربر های  همجوار  با آن  را نیز  با خود  دارد و بدیهی است  در جهت گیری  مسافرین  برای تردد  به نقاط  مختلف  شهر را نیز می تواند بر عهده داشته  باشد.
استفاده از انواع   ورقها  و پروفیل های پلکسی  گلاس ، ورق های پلی کربنات ، ورق های لمینته ، انواع فابریانو، انواع مقوای فلوتینگ،  نوارهای  کوئیلیک، مقوای  اشتنباخ، مقوای  متالایز، تکسن،  انواع چسب های لاتکسی و ..... از متریال  های  به کار رفته  در این ماکت  بسیار  حرفه ای می باشد.
در فرایند  ساخت ماکت از اعضاء محترم شورای شهر ، مدیران سازمان پایانه ها،  رئیس دانشگاه  جامع استان  و همکارانی از سایر  مناطق  و سازمان ها  از این کار بازدید نموده اند.