تاریخ : يکشنبه 18 آذر 1397     |     کد : 506

پیام تبریک رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز

به مناسبت روز دانشجو

پیام تبریک رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز به مناسبت روز دانشجو
بدون شک،نعمت بزرگ استقلال ، آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندانی است که با خون خود، نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.
آن نهالی که امروز به درختی تنومند و استوار تبدیل شده به دست شما عزیزان سپرده شده  و این مسئولیتی بس سنگین و بزرگ است که همه و بخصوص شما دانشجویان در قبال آن وظیفه دارید.
دانشجوی آگاه با الهام از سیره سیاسی الهی امام امت،نصایح رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در خط سرخ شهادت،توانسته است به دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان،استقلال طلبی،آزادی خواهی و استکبار ستیزی خود را حفظ کند.
اینجانب 16 آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی دانشجویان عزیز گرامی داشته و توفیق روز افزون شما عزیزان در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت های علمی،پژوهشی،فرهنگی و اجتماعی را از خداوند متعال مسالت می نمایم.