تاریخ : دوشنبه 30 مهر 1397     |     کد : 492

تکمیل ظرفیت و تمدید پذیرش مهرماه سال 1397

پذیرش در مقاطع کاردانی و کارشناسی

تکمیل ظرفیت و تمدید پذیرش مهرماه سال 1397

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش ، تکمیل ظرفیت و تمدید پذیرش مهرماه سال 1397 دانشگاه جامع علمی کاربردی از طریق مرکز آموزش شهرداری تبریز آغاز شد .
 دکتر حاتمی معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز تکمیل ظرفیت و تمدید پذیرش مهرماه این دانشگاه تا 15 آبان ماه خبر داد.

دکتر حاتمی در خصوص نحوه پذیرش و ثبت نام داوطلبان بیان کرد: تکمیل ظرفیت و تمدید پذیرش مهرماه دانشگاه جامع علمی کاربردی صرفاً از طریق مراکز آموزشی تابعه این دانشگاه انجام خواهد شد و بر اساس هماهنگی و توافق با سازمان سنجش آموزش کشور و لینکی که در اختیار مراکز آموزشی تابعه و بر اساس دستورالعمل اجرایی صادره از سوی این معاونت انجام می شود.

لازم به ذکر است که مراکز صرفاً می توانند بر اساس دفترچه پذیرش مهرماه 97 در این مرحله فقط در یک کدرشته محل برای هر داوطلب نسبت به تکمیل ظرفیت و پذیرش جدید اقدام نمایند.

نوشته شده در   دوشنبه 30 مهر 1397  ساعت  08:44   توسط   میلاد ابراهیم پور    تعداد بازدید  78
ویرایش شده در دوشنبه 30 مهر 1397 ساعت 08:53 توسط میلاد ابراهیم پور
PDF چاپ بازگشت