تاریخ : شنبه 7 مهر 1397     |     کد : 490

مراسم گرامی داشت هفته دفاع مقدس و شهدای حادثه تروریستی اهواز

در مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و شهدای حادثه تروریستی اهواز با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید، پخش سرود ملی جمهوری اسلامی و با حضور دکتر قالیچی، رئیس واحد استانی؛ حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا علیزاده نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علمی کاربردی واحداستانی،سردار آفاقی، رزمنده و راوی جبهه های حق علیه باطل؛ تعدادی از روسای مراکز آموزشی؛ مدرسان و دانشجویان در مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز روز شنبه مورخ 7 مهر 97 برگزار گردید.

در این همایش دکتر قالیچی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و شهدای حادثه تروریستی اهواز تقدیر از ایثارگری های رزمندگان و آزادگان گفت ،گرامیداشت هفته دفاع مقدس فرصت بسیار مغتنمی جهت یادآوری رشادت ها و جانفشانی های این عزیزان در آن روزهای بسیار سخت است.

وی افزود :ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از برنامه های دانشگاه است که نسل جوان بتوانند ضمن آشنایی و الگوبرداری از رزمندگان اسلام، بتوانند گام های بزرگ و موثری برای سازندگی و آبادانی و عزت کشور بردارند.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا علیزاده در ادامه: با تشریح نقش محوری حضرت امام(ره) در پیروزی جنگ تحمیلی پرداختند.حاج آقا علیزاده در بخشی از سخنان گفت: راز مقاومت و ایستادگی رزمندگان اسلام، جلب رضایت حضرت امام(ره) و در نهایت رضایت امام زمان(عج)و وجود رابطه مراد و مریدی در این میان بود.

علیزاده نیز تقدس دفاع مقدس را ناشی از معنویت و روحانیت رزمندگان و فضای خاص ارتباط بین آنها با امام راحل دانست.

وی افزود: حضرت امام که خود پدرشهید و نیز فرزند شهید بود، با درک اهمیت شهادت و نقش ایثارگریها در پیروزی، بر قلب رزمندگان اسلام فرماندهی میکرد.

در ادامه سردار آفاقی به بیان خاطراتی از جنگ پرداخت وتربیت دینی ، مذهبی را  موجب پیروزی انقلاب در هشت سال دفاع مقدس عنوان نمود.

وی گفت: این پیروزی با توکل و امید به خدا همچنان ادامه خواهد داشت چرا که نظام جمهوری اسلامی الهی است و لطف خدا شامل حال این کشور بوده و خواهد بود.

در پایان مراسم نیز حاج آقا قربانی، از مداحان بسیجی حوزه 3 کارمندی، با نوای خود زینت بخش مراسم شد.

نوشته شده در   شنبه 7 مهر 1397  ساعت  17:50   توسط   میلاد ابراهیم پور    تعداد بازدید  126
ویرایش شده در چهارشنبه 11 مهر 1397 ساعت 12:30 توسط میلاد ابراهیم پور
PDF چاپ بازگشت