تاریخ : شنبه 3 شهريور 1397     |     کد : 486

پنجمین دوره آزمون مکاتبه ای دهیاران استان آذربایجان شرقی

توسط مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز

پنجمین دوره آزمون مکاتبه ای دهیاران استان آذربایجان شرقی طبق تفاهم نامه بین اداره کل امور روستايي و شوراهاي استانداري آذربایجان شرقی و مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش در آزمون مکاتبه ای دهیاران استان آذربایجان شرقی 930 نفراز دهیاران ثبت نام نموده بودند.

این آزمون ، روز جمعه مورخه دوم شهریور ماه 1397 توسط علمی کاربردی شهرداری تبریز اجرا گردید.

آزمون راس ساعت 9:30 در محل دانشگاه فرهنگیان استان با تلاوت آیات کلام الله مجید شروع و طبق ضوابط و مقررات آزمون های استاندارد برگزار شد .

نماینده سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی آقای مهندس کرمی و معاونان ایشان و رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز آقای دکتر سلطانی در طول برگزاری آزمون حضور داشته و بر فرآیند آزمون نظارت داشتند .

نوشته شده در   شنبه 3 شهريور 1397  ساعت  14:53   توسط   میلاد ابراهیم پور    تعداد بازدید  171
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط
PDF چاپ بازگشت
نظرات شما :

ایران - آذربایجان شرقی - تبریز
آخر خیابان طالقانی نرسیده به
دانشگاه تربیت معلم علامه امینی
شماره تماس : 0413.542.4299
شماره فاکس : 0413.542.4298
پست الکترونیکی : tm-uast@tabriz.ir

نظرات و پیشنهادات

کلیه دانشجویان عزیز می توانند با ارائه نظرات خود ما را در مدیریت هر چه بهتر این دانشگاه یاری نمایند.

نام کاربری:
کلمه عبور: