تاریخ : يکشنبه 28 مرداد 1397     |     کد : 483

برگزاری مسابقه تنیس روی میز بین اساتید و کارکنان مراکز علمی کاربردی استان

به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش ، مسابقه تنیس روی میز با حضور 20 شرکت کننده ، از دانشگاه جامع استان،جهاد دانشگاهی،سازمان مدیریت صنعتی و ... بین اساتید و کارکنان مراکز علمی کاربردی استان برگزار گردید .
در این مسابقه شرکت کنندگان به صورت جدول دو حذفی به رقابت پرداخته و  در پایان آقای مهندس ابوالفضل سلطانی با غلبه بر آقای دکتر مسعود رئوفی موفق به کسب مقام اول این دوره از مسابقات شد.
در پایان این مسابقه با حضور رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز ، رئیس امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی آقای مهندس قلیزاده و مسئول تربیت بدنی ، شاهد و امور ایثارگران دانشگاه جامع علمی کاربردی آقای مهندس نبوی از نفرات برتر با اهداء لوح قهرمانی  تقدیر شد .
آقای عادل ساجدی به عنوان مقام سوم این مسابقات دست یافتند .

نوشته شده در   يکشنبه 28 مرداد 1397  ساعت  16:20   توسط   میلاد ابراهیم پور    تعداد بازدید  132
ویرایش شده در دوشنبه 29 مرداد 1397 ساعت 14:49 توسط میلاد ابراهیم پور
PDF چاپ بازگشت
نظرات شما :

ایران - آذربایجان شرقی - تبریز
آخر خیابان طالقانی نرسیده به
دانشگاه تربیت معلم علامه امینی
شماره تماس : 0413.542.4299
شماره فاکس : 0413.542.4298
پست الکترونیکی : tm-uast@tabriz.ir

نظرات و پیشنهادات

کلیه دانشجویان عزیز می توانند با ارائه نظرات خود ما را در مدیریت هر چه بهتر این دانشگاه یاری نمایند.

نام کاربری:
کلمه عبور: