تاریخ : دوشنبه 22 مرداد 1397     |     کد : 482

ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای شروع شد .

از 22 مرداد ماه تا 28 مرداد 1397

نحوه ثبت نام متقاضیان پذیرش دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز در مهر ماه سال 1397

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش ، به اطلاع كليه متقاضيان ثبت نام در دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای مهرماه سال 1397 مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز مي‌رساند ، ثبت نام براي شركت در پذيرش دورهای مذكور از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش کشوربه نشانی اینترنتی www.sanjesh.org از روزدوشنبه  97/05/22 آغاز و در روز یکشنبه  مورخه 97/05/28 پايان مي‌پذيرد. لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام كه داراي شرايط عمومي و اختصاصي مي‌باشند، مي‌توانند در پذيرش مذكور ثبت‌نام نمايند.

لازم به توضیح می باشد دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای جهت ثبت نام در مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز به شرح زیر می باشد :

کاردانی حرفه ای تربیت مربی آموزش های شهروندی
کاردانی حرفه ای حسابداری - حسابداری مالی
کاردانی حرفه ای مدیریت - امور اداری
کاردانی فنی ایمنی مترو
کاردانی فنی شهرسازی
کاردانی فنی عمران - بتن
کاردانی فنی عمران - حمل و نقل شهری
کاردانی فنی عمران - نگهداری و مرمت ساختمان
کاردانی فنی معماری - معماری شهری

نوشته شده در   دوشنبه 22 مرداد 1397  ساعت  08:00   توسط   میلاد ابراهیم پور    تعداد بازدید  117
ویرایش شده در يکشنبه 28 مرداد 1397 ساعت 08:17 توسط میلاد ابراهیم پور
PDF چاپ بازگشت
نظرات شما :

ایران - آذربایجان شرقی - تبریز
آخر خیابان طالقانی نرسیده به
دانشگاه تربیت معلم علامه امینی
شماره تماس : 0413.542.4299
شماره فاکس : 0413.542.4298
پست الکترونیکی : tm-uast@tabriz.ir

نظرات و پیشنهادات

کلیه دانشجویان عزیز می توانند با ارائه نظرات خود ما را در مدیریت هر چه بهتر این دانشگاه یاری نمایند.

نام کاربری:
کلمه عبور: