تاریخ : پنجشنبه 31 خرداد 1397     |     کد : 474

در راستای درخواست و درنشست رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی با مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تبریز مطرح شد .

برگزاری دوره های آموزشی زبان انگلیسی برای تاکسیرانی تبریز

با توجه به اهمیت و نقش رانندگان تاکسی در شهرها ....

با توجه به اهمیت و نقش رانندگان تاکسی در شهرها ، بویژه در ارتباط و گفتگو با مهیمانان و گردشگران و در حالی که تبریز در چرخه گردشگری بین المللی به عنوان پایتخت کشورهای جهان اسلام قرار دارد ، مقرر گردید که کلاس های آموزش زبان انگلیسی برای 200 نفر از رانندگان تاکسی متناسب با نیاز آنها برگزار گردد  ، در این دوره ها علاوه بر یادگیری مبانی مکالمه به نکات آموزشی لازم برای پذیرش و راهنمائی گردشگران تاکید شد .

نوشته شده در   پنجشنبه 31 خرداد 1397  ساعت  12:45   توسط   میلاد ابراهیم پور    تعداد بازدید  74
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط
PDF چاپ بازگشت
نظرات شما :

ایران - آذربایجان شرقی - تبریز
آخر خیابان طالقانی نرسیده به
دانشگاه تربیت معلم علامه امینی
شماره تماس : 0413.542.4299
شماره فاکس : 0413.542.4298
پست الکترونیکی : tm-uast@tabriz.ir

نظرات و پیشنهادات

کلیه دانشجویان عزیز می توانند با ارائه نظرات خود ما را در مدیریت هر چه بهتر این دانشگاه یاری نمایند.

نام کاربری:
کلمه عبور: