تاریخ : چهارشنبه 26 ارديبهشت 1397     |     کد : 469

کنفرانس ملی معماری کشورهای جهان اسلام در تبریز

کنفرانس ملی عمران ، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام در تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دبیر علمی این کنفرانس گفت : حدود 400 مقاله به دبیرخانه رسیده بود که از این تعداد 250 مقاله بعد از بررسی پذیرفته شد و در قالب خلاصه مقالات در کتابی چاپ می شود.
دکترعلیرضا سلطانی با بیان اینکه این همایش در گرامی داشت انتخاب شهر تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشور های اسلامی در سال 2018 برگزار شد افزود: ارزیابی اثرات زیست محیطی طرحهای عمران و شهرسازی ، نقش فناوری نوین در مواد و مصالح ساختمانی، مهندسی ترافیک و حمل و نقل، معماری منظر، شاخص ها و الگوهای توسعه پایدار شهری، بررسی میزان آسیب پذیری شریان های حیاتی شهر در مواقع بحران و چگونگی توسعه معماری اسلامی در شهرهای ایران مهمترین مباحث و محورهایی بودند که در این کنفرانس یک روزه مطرح شد.
شهردار تبریز نیز در این کنفرانس گفت: کلان شهر تبریز روی یکی از خطرناک ترین گسل ها واقع شده است و در صورت وقوع زلزله آسیب های جبران ناپذیری به این شهر وارد خواهد شد چرا که زیرساخت های شهری برای مقابله با زلرله آماده نیست و ما نتوانستیم از تکنولوژی های نوین برای مقابله با زلزله استفاده کنیم.
دکتر ایرج شهین باهر افزود : برای داشتن شهری توسعه یافته باید در حوزه عمران شهری، زیرساخت های شهری، حمل و نقل شهری و فضاهای عمومی و تاسیسات شهری کارهای موثری انجام شود.
وی بیان کرد: بیشترطرح هایی که در معماری شهرها استفاده می شودکپی هستند و شهرهای ما از نبود یک طرح مجزا و خاص رنج می برد و باید برای حل این مشکل چاره اندیشی شود.
شهین باهر ادامه داد: باید با برگزاری مسابقات معماری، معماران استان را به پای کار بیاوریم و از طرح ها و ایده های آنها در معماری شهری استفاده کنیم.
شهردار تبریز با اشاره به اینکه فرهنگ سازی تا کنون در شهرهای کشور مغفول مانده است گفت : باید بر موضوع آموزش شهروندان تبریزی تاکید شود چرا که معتقدیم با آموزش هزینه های مدیریت شهری کاهش می یابد.
در این کنفرانس که با حضور شهردار محترم تبریز ، رئیس و اعضای محترم شورای اسلامی شهر تبریز ، آقای دکتر شیعه از دانشگاه علم و صنعت ایران ، آقای دکتر حسین زاده دلیر ، خانم دکتر لادن اعتضادی از دانشگاه شهید بهشتی ، آقای مهندس مشهدی زاده دهاقانی و آقای دکتر چناقلو از دانشگاه صنعتی سهند و جمعی دیگر از اساتید و دانشجویان در ارتباط با محور های کنفرانس سخنرانی نمودند .

نوشته شده در   چهارشنبه 26 ارديبهشت 1397  ساعت  10:02   توسط   میلاد ابراهیم پور    تعداد بازدید  190
ویرایش شده در شنبه 29 ارديبهشت 1397 ساعت 11:03 توسط میلاد ابراهیم پور
PDF چاپ بازگشت