تاریخ : دوشنبه 24 ارديبهشت 1397     |     کد : 467

کنفرانس ملی عمران، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام

در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار می شود ....

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز در آستانه برگزاری کنفرانس ملی عمران، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام که روز سه شنبه در تبریز برگزار می شود، به تشریح محورهای علمی این کنفرانس پرداخت.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش ، دکترسلطانی با اشاره به برگزاری کنفرانس یکروزه عمران، معماری و شهرسازی در تبریز گفت: این همایش روز سه شنبه بیست و پنجم اردیبهشت ماه در تالار وحدت دانشگاه تبریز و با حضور بیش از 400 تن از پژوهشگران و متخصصان حوزه عمران، معماری و شهرسازی برگزار می شود.
دکتر سلطانی افزود: کنفرانس ملی عمران، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام با مشارکت بسیاری از نهادها، سازمان ها و دانشگاه های از جمله دانشگاه تبریز، صنعتی سهند، شهید مدنی آذربایجان و دانشگاه جامع علمی کاربردی و با مدیریت مرکز علمی کاربردی شهرداری تبریز برگزار خواهد شد.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهردای تبریز با اشاره به اینکه این کنفرانس دارای مجوز ISC از پایگاه اسنادی جهان اسلام است، گفت: رویکرد حاکم بر این کنفرانس که در سطح ملی و با حضور بیش از 400 شرکت کننده و اساتید صاحب نام برگزار می شود بر محورهای عملیاتی و مشکلات و معضلات مبتلابه شهرهای بزرگ قرار گرفته است.
 وی افزود: ما در این کنفرانس به دنبال یافتن پاسخ در ارتباط با اثرات زیست محیطی طرح های عمرانی و توسعه در شهرها، آگاهی از فن آوری های و دست آورد های نوین در مواد و مصالح ساختمانی، کاربرد فن آوری های نوین در پالایش و حذف آلاینده های زیست محیطی، عیب یابی لرزه ای و مهندسی سازه و روش های نوین در بهسازی و مقاوم سازی سازه ها، الگوها و سبک های معماری، تاثیر زلزله در سازه های فضاکار، سازه های بنایی، بتنی و ویژه و ارزیابی آسیب پذیری، آسیب رسانی و ریسک شریان های حیاتی در مواقع بحرانی هستیم.
دکتر سلطانی، تقییرات اقلیمی، تحولات تکنولوژیکی و نقش آن در فرایند توسعه و عمران شهرها، معماری شهری و زیبایی شناسی شهری، مشارکت شهروندان ، الگوهای و شاخصه های توسعه پایدار، مدیریت سیستم های حمل و نقل و تاسیسات و زیرساختهای شهری، بافت های فرسوده و سکونت گاههای غیر رسمی و توجه به چگونگی توسعه عرصه های عمومی و مدیرریت بحرات و مدیریت پسماند شهری را از دیگر محورهای این کنفرانس علمی دانست.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز افزود: منظر شهری پایدار و توسعه، روانشاسی و جامعه شناسی شهری، مرمت بافت ها و آثار تاریخی، مهندسی تاسیسات مکانیکی و الکتریکی ساختمان، مدیریت بحران و یافته های نو در معماری منظر از دیگر محورهای این کنفرانس ملی بشمار می روند.
دکتر سلطانی در پایان سخنانش با اشاره به ریاست این کنفرانس توسط مهندس ایرج شهین باهر شهردار تبریز، افزود: در این کنفرانس از دانشگاه های مختلف کشور و استان اساتید و محققانی که مقاله ارسال کرده اند در پنل های مختلف به ارائه مقاله خواهند پرداخت. کنفرانس ملی عمران، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام از ساعت 8:30 دقیقه روز سه شنبه در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.

نوشته شده در   دوشنبه 24 ارديبهشت 1397  ساعت  23   توسط   میلاد ابراهیم پور    تعداد بازدید  51
ویرایش شده در دوشنبه 24 ارديبهشت 1397 ساعت 23 توسط میلاد ابراهیم پور
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت