تاریخ : پنجشنبه 13 ارديبهشت 1397     |     کد : 466

گرامیداشت روز معلم و مقام استاد

در مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز، همزمان با هفته معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، رئیس دانشگاه جامع استانی و رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز در نشست صمیمانه ای با اساتید محترم مرکز آموزش هفته معلم را تبریک گفته و از تلاش‌های دلسوزانه آنها در حوزه آموزش و پژوهش قدردانی کردند.

در ابتدای نشست دکترسلطانی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز جهانی کارگر و خوش آمد به استادان یاد و خاطره استاد مرتضی مطهری گرامی داشته و اظهار کردند، دانشگاه نقش محوری در پیشرفت جامعه و به تبع آن در این میان اساتید نقش پررنگ تری در اعتلای تربیت و پرورش جوانان و در ‌‌نهایت رشد فکری و توسعه جامعه دارند .و بعد از آن به موفقیت های بدست آمده توسط مرکز آموزش را توضیح داده عنوان کردند از ظرفیت های مرکز برای توسعه اهداف سازمانی استفاده کنیم.

در ادامه آقای  دکتر قالیچی رئیس دانشگاه جامع واحد استانی با تبریک هفته معلم و گرامیداشت سالروز شهادت شهید دکتر مرتضی مطهری ایشان را اسوه اخلاق و اندیشه ناب اسلامی دانسته و عنوان کردند تفکر شهید مطهری باید در سیستم تعلیم و تربیت ما یعنی در آموزش و پرورش و همچنین آموزش عالی جاری و ساری باشد تا با گسترش اندیشه ایشان، نگاه عالمانه به مسائل در جامعه رواج داده شود .

وی خاطرنشان کرد: برای داشتن یک واحد سرآمد در کل مراکز علمی کاربردی، باید به سمت دانشگاه کارآفرین ره سپرده و شما عزیزان هستید که می توانید پیام آور اهداف این مراکز باشید .

و در انتهای نشست خلاصه وضعیتی از اقدامات آموزشی ، پژوهشی و فعالیتهای فرهنگی و ورزشی یکساله در قالب پاورپوینت پخش گردید.

گفتنی است در آغاز مراسم به مناسبت نیمه شعبان مدیحه سرایی و بعد از آن در وصف مقام معلم توسط یکی از اساتید اشعاری قرائت شد . در این مراسم از 7 نفر از اساتید برگزیده در حوزه آموزش و 2 نفر از همکاران آموزشی تقدیر شد .

نوشته شده در   پنجشنبه 13 ارديبهشت 1397  ساعت  14:58   توسط   میلاد ابراهیم پور    تعداد بازدید  316
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط
PDF چاپ بازگشت
نظرات شما :

ایران - آذربایجان شرقی - تبریز
آخر خیابان طالقانی نرسیده به
دانشگاه تربیت معلم علامه امینی
شماره تماس : 0413.542.4299
شماره فاکس : 0413.542.4298
پست الکترونیکی : tm-uast@tabriz.ir

نظرات و پیشنهادات

کلیه دانشجویان عزیز می توانند با ارائه نظرات خود ما را در مدیریت هر چه بهتر این دانشگاه یاری نمایند.

نام کاربری:
کلمه عبور: